Dex?

Kom praten bij iGrace. Even Sparren om weer fris tegen de situatie aan te kijken of wat langer Praten om tot nieuwe inzichten te komen. Als je een beetje in de knoop bent geraakt met jezelf is de situatie eigenlijk ondergeschikt. Je huidige 'gedragspatroon', is voor iGrace het belangrijkste aanknopingspunt voor de ondersteuning om je weer in je kracht te laten staan. iGrace staat voor coachen vanuit een combinatie van empowerment en ‘gedragswetenschap'.

Jouw kwaliteiten en gedragspatronen samen tegen het licht houden. Bekeken vanuit gedachtes, gevoelens, communicatie en relaties (privé/werk) welke van invloed ‘kunnen’ zijn op jouw gedrag). Met behulp van diverse praktische werkvormen en gesprekstechnieken ondersteuning creëren. Op een zodanige manier, waar je ook zelfstandig mee verder kan.

Je kwaliteiten en gedragspatronen herkennen, accepteren en aanpassen daar waar jij dit wenst en kan doen. Daarmee je zelfvertrouwen vergroten, zodat je in de toekomst gebeurtenissen weer op jouw eigen krachtige wijze het hoofd kan bieden.

iGrace is er voor volwassenen, jongeren en kinderen. Samen aan de houten tafel (of door middel van een videoverbinding via Skype of VSee). Enthousiast, oprecht, betrokken, duidelijk, creatief, eerlijk en respectvol werken aan jouw zelfoplossendvermogen en bijbehorende zelfvertrouwen. Dat is iGrace.

Sparren, even een andere invalshoek

Sparren

Weg met die blinde vlek. Even sparren zodat jij weer weet wat je echt wilt, opnieuw gefocust bent op datgene waar het daadwerkelijk om gaat.

Soms kun je om allerlei redenen even behoefte hebben aan een snelle bron van (daad)kracht. Bijvoorbeeld wanneer je handen en voeten wilt geven aan keuzes of beslissingen waarvan je misschien onbewust de uitkomst al weet. Een onafhankelijke invalshoek kan dan net het inzicht of zetje zijn dat je nodig hebt.

Opvoedingsvragen, schoolkeuzes, houden wat je hebt of voor iets gaan waar je hart ligt zijn zaken die regelmatig terugkomen bij iGrace.

Praten, om verder te komen

Wat doe je? Wat denk je? Wat wil jij?

In een goed gesprek samen ervoor zorgen dat de mist weer optrekt en je met helder zicht weer verder kunt.

Om alles even goed te kunnen overzien bied iGrace je vrijheid, rust en ruimte in gesprekken van een uur. Samen op een positieve manier kijken naar je gedrag in de situatie die je bij iGrace brengt. Samen kijken naar jouw (nieuwe) kansen en mogelijkheden. Wanneer jij je bewust bent van je gedragspatronen, kun je jouw kwaliteiten optimaal benutten en je beperkingen ondervangen.

Rouw-/echtscheidingsverwerking, pesten, faalangst, sociale vaardigheden, weerbaarheid, hoog sensitiviteit, zelfvertrouwen (onzeker), opvoeding, omgaan met en acceptatie van lichamelijke klachten (fibromyalgie, reuma, ehlers danlossyndroom, hypermobiliteitsyndroom, migraine ... ), werkstress, loopbaankeuzes zijn onderwerpen die bij iGrace veelvuldig aan de orde komen.

Sessies, een vruchtbaar traject

Sessies

Een duidelijke pas op de plaats om oude negatieve patronen te doorbreken, positieve denkpatronen aan te leren zodat ook jij weer met een gezonde dosis zelfvertrouwen kan groeien en jezelf verder kan gaan ontplooien. Vanuit de overtuiging dat wanneer je aan een ondersteunend traject begint dit vruchten af moet werpen op korte, maar ook zeker op de lange termijn.

Om te komen tot passende coaching bij jouw kracht en kunde, werkt iGrace vanuit empowerment. Het sterker maken van individuen om op die manier de controle over hun eigen leven te vergroten.

 • Vraaggericht, wat wil jij? Bij vraaggericht werken gaat het om een gezamenlijke inspanning, van jou en iGrace, die erin resulteert dat jij de ondersteuning ontvangt die tegemoet komt aan jouw wensen en verwachtingen en die tevens voldoet aan professionele standaarden.
 • Gedragsgericht, je zit in een situatie. Wat denk je? Wat voel je? Wat doe je? Wat is het gevolg? Ben je daar tevreden mee?
 • Oplossingsgericht, praktische handvatten die passen bij jouw kracht en kunde en zo jouw zelfoplossendvermogen en het bijbehorende zelfvertrouwen vergroten.

Deze manier van werken komt voort uit de visie dat jouw persoonlijke ontwikkeling onlosmakelijk verbonden is met jouw omgeving en dus niet zomaar op zichzelf staat. Wat je omgeving wil, denkt en doet is van invloed op jou en omgekeerd. Hier op een goede manier mee leren omgaan zal zorgen voor een positieve invloed die jij kunt uitoefenen op je eigen leven.

Burn-out, (werk)stress, relatieproblemen, loopbaanbegeleiding, teamanalyses en teamtrainingen zijn voorbeelden van trajecten die voorkomen bij Grace.

Kosten, afgestemd op jouw wensen

Tarieven

Tarieven

iGrace hanteert 2 (leeftijds) tarieven voor particulieren en een apart B2B tarief voor bedrijven (vraag vrijblijvend een offerte aan).

* De kosten voor particulieren zijn niet meer declarabel bij de zorgverzekeraar. De tarieven zijn daarop aangepast.

Sparren

 • Jongeren 15 tot 21 jaar € 15,00 (per half uur)
 • Volwassenen (21 jaar en ouder) € 20,00 (per half uur)
 • Bedrijven € 85,00 (per uur excl. btw en evt. reiskosten)

* Een uur Sparren behoort ook tot de mogelijkheden.

Praten

 • Jongeren 15 tot 21 jaar € 30,00 (per uur)
 • Volwassenen (21 jaar en ouder) € 40,00 (per uur)
 • Bedrijven € 85,00 (per uur excl. btw en evt. reiskosten)

(traject) Sessies

 • Jongeren 15 tot 21 jaar € 30,00 (per uur)
 • Volwassenen (21 jaar en ouder) € 40,00 (per uur)
 • Bedrijven € 85,00 (per uur excl. btw en evt. reiskosten)

* Praten en trajectsessies van anderhalf uur behoren ook tot de mogelijkheden.

iGrace, een mooi cadeau om te krijgen en te geven

Een eerste stap zetten kan soms best lastig zijn. Door iGrace cadeau te geven, geef jij op een betrokken manier een steuntje in de rug aan iemand die het kan gebruiken. In je privé omgeving, maar zeker ook aan medewerkers in je bedrijf.

Je kunt iGrace als particulier al cadeau geven vanaf € 20,00 een half uur Sparren, een bron van kracht. Voor € 40,00 een uur Praten, een steen verleggen in jouw rivier. iGrace voor bedrijven is vanaf € 85,00 (excl. btw) per uur.

Is het cadeau bedoelt voor iemand tussen de 15 en 21 jaar, dan geldt uiteraard het jongeren tarief.

iGrace is onderdeel van Fortsa, KvK 31044413

iGrace

iGrace

Coaching die bij je past

Grace Eijpe-van Eijk
Wilgenstraat 5
Boven Leeuwen

Mobiel

06  36 51 35 64

E-mail

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak, met een gerust hart, contact op.

Contact formulier

 

 

ontgrendel
Schuif bovenstaande captcha slider naar rechts of ontgrendel hier