Marianna?

Kom praten bij iGrace. Even Sparren om weer fris tegen de situatie aan te kijken of wat langer Praten om tot nieuwe inzichten te komen. Als je een beetje in de knoop bent geraakt met jezelf is de situatie eigenlijk ondergeschikt. Je huidige 'gedragspatroon', is voor iGrace het belangrijkste aanknopingspunt voor de ondersteuning om je weer in je kracht te laten staan.

Bewustwording van jouw kwaliteiten en gedragspatronen en ze samen tegen het licht houden. Herkennen, accepteren en aanpassen daar waar jij dit wenst en kan doen. Bekeken vanuit gedachtes, gevoelens, communicatie en relaties (privé/werk) welke van invloed ‘kunnen’ zijn op jouw gedrag. Met behulp van diverse praktische werkvormen en gesprekstechnieken ondersteuning creëren. Daarmee je zelfvertrouwen vergroten, zodat je in de toekomst gebeurtenissen weer op jouw eigen krachtige wijze het hoofd kan bieden.

iGrace is er voor volwassenen, jongeren en kinderen. Enthousiast, oprecht, betrokken, duidelijk, creatief, eerlijk en respectvol werken aan jouw zelfoplossendvermogen en bijbehorende zelfvertrouwen. Samen zittend aan de houten tafel in de Praktijk van iGrace, op locatie of door middel van een videoverbinding. Aan jou de keus.

Sparren, even een andere invalshoek

Sparren

Weg met die blinde vlek. Even sparren zodat jij weer weet wat je echt wilt, opnieuw gefocust bent op datgene waar het daadwerkelijk om gaat.

Soms heb je gewoon behoefte aan een frisse kijk op zaken die je bezighouden. Misschien wil je wat ondersteuning bij het maken van keuzes of beslissingen waarvan je eigenlijk al weet wat de uitkomst zou kunnen zijn. Een onafhankelijke invalshoek kan dan precies het inzicht of duwtje geven dat je nodig hebt om stappen te kunnen zetten in de richting die je wilt.

Opvoedingsvragen, schoolkeuzes, je baan behouden of voor iets gaan waar je hart ligt, zijn zaken die regelmatig terugkomen bij iGrace.

Praten, om verder te komen

Wat doe je? Wat denk je? Wat wil jij?

In een goed gesprek er samen voor zorgen dat de mist weer optrekt en je met helder zicht weer verder kunt.

Om alles even goed te kunnen overzien bied iGrace je vrijheid, rust en ruimte tijdens het gesprek. Samen op een positieve manier kijken naar je gedrag in de situatie die je bij iGrace brengt. Samen kijken naar jouw (nieuwe) kansen en mogelijkheden. Een stukje verdieping en bewustwording, zodat je jouw kwaliteiten weer optimaal kunt benutten en je beperkingen ondervangen.

Onderwerpen die bij iGrace aan de orde komen kunnen zowel prive als werk gerelateerd zijn. Rouw-/echtscheidingsverwerking, pesten, faalangst, sociale vaardigheden, weerbaarheid, hoog sensitiviteit, zelfvertrouwen (onzeker), omgaan met en acceptatie van lichamelijke klachten/beperking, werkstress, loopbaankeuzes, conflicthantering.

Sessies, voor persoonlijke groei

Sessies

iGrace biedt diverse trajecten op het gebied van loopbaanbegeleiding, werk-naar-werk begeleiding, teamanalyses en teamtrainingen. Bij iGrace staat maatwerk centraal, waarbij trajecten worden afgestemd op de specifieke behoeften en wensen van individuen en teams. iGrace werkt vanuit een empowerment visie en is gericht op het versterken van individuele en collectieve kracht binnen een team. Vergroten van zelfvertrouwen, autonomie en eigenaarschap, zodat je een effectieve bijdrage kan leveren aan de eigen-, team- of organisatiedoelen.

Loopbaanbegeleiding: In het loopbaanbegeleidingstraject van iGrace staat jouw persoonlijke loopbaan centraal. Samen worden er doelen gesteld, talenten en vaardigheden in kaart gebracht. Je ontvangt een eigen persoonlijke loopbaanwerkboek. Daarmee kun je op een praktische gestructureerde manier je loopbaan richting geven en passende keuzes te maken.

Werk-naar-werk begeleiding: iGrace biedt ondersteuning bij het vinden van een nieuwe baan na ontslag, maar ook bij veranderingen of doorgroei mogelijkheden in je huidige werksituatie. Met praktische begeleiding, advies en coaching worden de kansen op succesvolle herplaatsing vergroot en soepeler gemaakt.

Teamanalyses en teamcoaching/trainingen: iGrace biedt teamanalyses en teamcoaching/trainingen op het gebied van onder andere communicatie, conflicthantering en leidinggeven. Met behulp van diverse tools en methodieken worden de sterke punten en ontwikkelpunten van het teamleden in kaart gebracht. Om vervolgens op maat gerichte trainingen of coachingsessies aan te bieden waarmee een verbeterslag kan worden gemaakt. Waarbij respect, begrip en inzicht in elkaars gedrag centraal staan. Teamleden worden aangemoedigd om zelfstandig oplossingen te bedenken, verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen acties en effectief te communiceren. Door praktische handvatten leren afstemmen op elkaar. De ander kun je niet veranderen, maar door zelf bewust andere acties te ondernemen, kun je een positieve verandering teweegbrengen. Die bijdraagt aan een gezonde teamdynamiek of constructieve samenwerking waarin jij en de ander je gehoord, gezien en gerespecteerd voelen. En die teamprestaties helpt verbeteren.

Kosten, afgestemd op jouw wensen

Tarieven

Tarieven

iGrace hanteerd verschillende tarieven om de toegankelijkheid van de ondersteuning te vergroten. Maatwerk te leveren bij persoonlijke en professionele groei op een manier die past bij je budget en wens. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* De kosten voor particulieren zijn niet declarabel bij de zorgverzekeraar.

Basis gesprekstarief particulier:

 • Studenten 16 tot 21 jaar vanaf € 15,00 (half uur)
 • Volwassenen (21 jaar en ouder) vanaf € 20,00 (half uur)
 • Basis gesprekstarief bedrijven:

  • Bedrijven € 85,00 (per uur excl. btw en evt. reiskosten op basis van een offerte)

  iGrace, een mooi cadeau om te krijgen en te geven.

  Een eerste stap zetten kan soms best lastig zijn. Door iGrace cadeau te geven, geef je op een betrokken manier een steuntje in de rug aan iemand die het kan gebruiken. In je privé omgeving*, maar zeker ook aan medewerkers in je bedrijf.

  *Is het cadeau bedoelt voor particuliergebruik voor iemand tussen de 16 en 21 jaar, dan geldt uiteraard het studententarief.

   

  iGrace is onderdeel van Fortsa, KvK 76671283

iGrace

iGrace

Coaching die bij je past

Grace Eijpe-van Eijk
Wilgenstraat 5
Boven Leeuwen

Mobiel

06  20 12 62 34

E-mail

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak, met een gerust hart, contact op.

Contact formulier

 

 

ontgrendel
Schuif bovenstaande captcha slider naar rechts of ontgrendel hier